Nekadašnji fudbaler, a sada direktor Šahtjora Darijo Srna posetio je trening Partizana, koji se priprema u Turskoj.

Pored Igora Duljaja, dočekali su ga Aleksandar Stanojević i golman Vladimir Stojković.

– Posećujem prijatelje ovde u Turskoj, Pre nekoliko dana je Nenad Lalatović bio kod mene na večeri, Igor Duljaj takođe, video sam se i s Dekijem Stankovićem… To su ljudi protiv kojih sam igrao tokom karijere, ali smo se i družili. Duljaj je moj brat, mnogo toga smo zajedno prošli i drago mi je što sam ga video, kao i Ivicu Ilijeva i Saleta Stanojevića, protiv kojih sam takođe igrao, protiv Vladimira Stojkovića takođe – rekao je Srna.

Prati li Partizan?

– Oduvek pratim klubove s bivših prostora stare Jugoslavije, najpre zbog talentovanih fudbalera. Partizan, Crvenu zvezdu, Vojvodinu… Partizan je standardno dobar, ima dobru školu, Zvezda je trenutno bolja u Srbiji, Lala je osvojio Kup… Dakle, svi moji prijatelji su na prva tri mesta u ligi – dodao je on.

Da li je ispratio partije Srbije u kvalifikacijama za EURO?

– Bio sam baš iznenađen epilogom, ali ne mogu ulaziti u detalje, Želim da sve reprezentacije s bivših prostora budu uspešne, da budu u vrhu evropskog fudbala. To je bitno za sve jer imamo puno talenata, puno dobrih trenera i šteta je da se velike reprezentacije kao što su Srbija i Bosna i Hercegovina ne plasiraju na završno takmičenje. Hrvatska je danas ispred svih kvalitetom i sistemom fudbalske organizacije i to pokazuju rezultati – zaključio je Srna.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here