pixabay.com

Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka iz Srbije bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je pila deterdžent zbog čega je završila u bolnici.

Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše.

Nesrećna devojka držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, tukli je, terali je da prosi i prostituiše se.

– Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni – rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime