Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izborila se za plasman na Evropsko prvenstvo sledeće godine na kom će braniti bronzanu medalju.

Do plasmana na završni turnir izabranice Marine Maljković su stigle pobedama nad Litvanijom i Turskom u Istanbulu, a verovatno najzaslužnija za to je Amerikanka Ivon Anderson.

 

Devojka koja je izazvala dosta pažnje dolaskom u nacionalni tim Srbije dokazala je ne terenu da je zaista pojačanje, a potom se i oglasila putem Instagrama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Yvonne Anderson (@yvonnea12)

Objavila je tekst u kom se zahvalila na tome što je “postala reprezentativke velike nacije – Srbije”.

– Bog me je blagoslovio više nego što sam ikada mogla da sanjam! Izuzetno sam zahvalna na ovoj prilici da predstavljam jednu veliku naciju – Srbiju! Srećna sam što se borim zajedno sa saigračicama i igram za trenera kome verujem i koga neizmerno poštujem. Obećavam vam da ću dati sve od sebe za Srbiju – napisala je Anderson.

Ona je protiv Litvanije ubacila 13 poena, a protiv Turske je postigla 25, od čega nekoliko ključnih u poslednjim sekundama produžetka.

 

1 COMMENT

  1. Ivon,
    Velika Spkinja za veliku naciju-Srbiju.
    -Izveštaj o tvojoj igri u reprezentaciji, pristup igri i motiv, stavio je radost i sreću na moje srce i srca svih nas iz Srbije.

    Srdačan pozdrav za Ivonu Anderson, dobro zdravlje i sreću…
    Mladen

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here