Youtube/Grand parada
Jadranka Barjaktarović

Jadranka Barjaktarović šokirala je mnoge kada je u Crnoj Gori pevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije…”. Na ovo nisu blagonaklono gledali ni srpske televizije, koje su rešile da “zatvore vrata” pevačici.

Kako piše dnevni list “Informer”, Jadranka je zabranjena na RTS-u, TV Pinku, TV Prvoj i na TV Hepiju.

– Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću izdala samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira – piše u saopštenju “ružičaste” televizije.

RTS je isto negodovao zbog Jadranke.

– RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora – rekla je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević za “Informer”.

Istu odluku donela je televizija “Happy”.

– Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali – naveo je glavni odgovorni urednik “srećne” televizije Milomir Marić.

Kao i TV Prva.

– Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji, bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest, sigurno zatvara vrata – naveli su oni.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here