Tanjug

Maloletni K.R. i D.R, brat i sestra, brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, u opštini Zvečan dok su vozilI kvad, saopštila je Srpska lista.

Iz Srpske liste navode da se ”brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu nastavlja” i da su ponovo na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji.

– Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica – dodaju iz Srpske liste.

Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost, dodaje se u saopštenju.

”Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač”, upozorava se u saopštenju iz Srpske liste.

3 COMMENTS

 1. Kurti nece da sprovede u delo sto
  sami Srbi ne urade da li su K.albanci
  pitali Srbiju da proglase nezavisnost
  pa nisu čije je Kosovo Srpsko ili amerikansko ili albansko kad nemamo
  pravu vladu i rukovodstvo zato se sve
  ovo dešava !

 2. Covece imamo li mi pravnike i sudije da pokrenu prijave protiv terorista ? Kad vec politicari ne smeju da pisnu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here