MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Lazetić samo što je otišao put Milana, a već bi mogao da dobije i društvo na Apeninima. Kako navode italijanski mediji, na meti Torina se nalazi Uroš Kabić (18).

Torino je odlučio da po svaku cenu dovede nekog fudbalera iz Srbije, Zvezda je čak dva puta odbila njihove ponude za gorepomenutog Marka Lazetića, te će pokušati da svoju “sreću” pronađu malo severnije.

Naime, portal TorinoGranata je već kontaktirao Alberta Kavanjisa, skauta koji je specijalizovan za fudbalere iz Srbije i Hrvatske, kako bi video njegovo viđenje mladog Kabića.

– Fizički je normalne građe, tehnički dobar, brz, spretan u igri jedan na jedan. Pouzdan igrač, koji bi mogao lepo da se uklopi u timove kakvi su Torino ili Venecija. Imamo sada mnogo srpskih fudbalera sa dobrim karakteristikama u Italiji – proocenio je Kavanjis.

Kabić je ove sezone skupio 13 nastupa u Superligi Srbije, ali nije uspeo da se uspiše u strelce. Ipak, to je učinio na utakmicama Lige konferencija gde je postigao dva gola na četiri meča koliko je igrao. Prema prestižnom “Transfermarketu” njegova trenutna tržišna vrednost je procenjena na 400.000 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here