Srpski lekar se izlečio od raka uz pomoć kanabisa

0

Ulje kanabisa pomoglo lekaru da se karcinom pluća povuče
 

– Kolege su odmah učinile sve da mi pomognu. Nakon početnog šoka, rešio sam da krenem u borbu protiv jednog vrlo nezgodnog protivnika – započinje P. B. ispovest za “Blic”.

– Ima jako mnogo prevaranata koji prodaju dozu od pet mililitara i za 3.000 evra. Ono kad je pravo mora biti kao smola, zlatnožute boje kao zlatni prsten. Nikako braon ili zelene boje. Pakuje se u špriceve u doze po pet mililitara. Koristi se tako što se kapljica veličine pola zrna pirinča razmaže na jagodicu prsta ili se stavi pod jezik – kaže Alen Azerić, član Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, koje ulje od kanabisa poklanja obolelima.

Kao pobornik klasične medicine, krenuo je na hemoterapije i od tada do danas prošao kroz pet ciklusa.

– Uključio sam sve moguće alternative. Koristio sam razne preparate, kapi, sirup iz manastira Ravanica, preparate iz Čapljine, kapi sa Kube… O ulju kanabisa sam čuo, ali pošto je van zakona i kažnjivo, bilo mi je teško da ga nabavim i da prodavca na crno ubedim da nisam neki provokator – priča P. B.

Pre nego što je počeo terapiju, raspitao se da li će moći da radi.

– Sve što osećam kad uzimam ulje je suvoća usta i ponekad blagi prolazni osećaj lebdenja u glavi – objašnjava P. B.

I P. B. je radikalno promenio ishranu, koristi ulje i ide na hemoterapiju. Poslednji nalazi na njegovim plućima su zapanjujući.

– Već posle tri meseca se videlo da se karcinom smanjuje, a poslednji nalaz skenera je uredan. Moj radiolog je oduševljen. Rekao sam onkologu da koristim ulje kanabisa, na šta je slegnuo ramenima i rekao da uzimam sve što mislim da će mi pomoći – kaže P. B.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here