Srpski rokeri “haraju” Alpima

0

Pre četiri godine ovaj bend formirali su pevač Saša Miljković Čupa, gitarista Aleksandar Zarić Acko, bubnjar Vladimir Kostadinović Krcko i basista Oliver Grgić Bige, koji su se upoznali u Austriji na raznim svirkama. U polufinale najvećeg takmičenja centralne Evrope naš bend se plasirao posle nadmetanja ukupno 3.000 bendova.
 

Sa jednog od nastupa: "The Freak Controllers"

"The Freak Controllers" je ušao među 36 najboljih bendova više od sedam država ovog dela Evrope i boriće se 2. aprila za ulazak u finale, koje će se, prema ustaljenoj tradiciji, održati 1. maja na Prateru. Samo prvih deset bendova ulazi u finale, a za to je potrebna podrška publike. Naime, "The Freak Controllers" do sada je uvek bio miljenik publike i tako je, naravno i uz odlične ocene žirija, dospevao u dalji tok nadmetanja.
 

– Mi smo i u prethodnom kolu pobedili po glasovima publike. Poreklo nas stavlja u malo teži položaj od ostalih bendova. Mi bez publike nemamo čemu da se nadamo – kaže pevač Čupa, dodajući da je u četvrtfinalu bend bio treći po glasovima žirija.
 

Telefon za ulaznice

Za detaljnije informacije o bendu, ali pre svega za ulaznice (koje su istovremeno i glasački listići) a koje su bendovi dobili za prodaju po dvostruko nižoj ceni, zainteresovani se mogu javiti na telefone Saše Miljkovića 0699 1808 33 11 ili Aleksandra Zarića 0699 100 999 85, odnosno preko mejla: thefreakcontrollers@hotmail.com .

 

Inače, grupa "The Freak Controllers" svira rok muziku i jedini je bend koji peva na engleskom, nemačkom i srpskom jeziku. U polufinalu, kako je najavio, biće izvedena i jedna srpska numera, kao i više prepeva srpskih rok pesama na engleski i nemački. Ovaj bend takođe radi i na svojim pesama, i uskoro bi trebalo da uđe u studio, pa je zbog toga u potrazi za izdavačem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here