Srpski trener plakao zbog bolesne ćerke: Krio od svih da je 30 dana u bolnici, pa ga stigle emocije (VIDEO)

0
Printscreen: Youtube/ Sremska Mitrovica Ozon Media Zvanični Internet TV
Bogdan Korak

Fudbaleri Radničkog i Sremske Mitrovice obezbedlili su proteklog vikenda opstanak u Prvoj ligi Srbije.

Radnički je na svom terenu igrao protiv Dinama iz Vranja, a meč je obeležio veliki skandal. U 64. minutu pri rezultatu 1:1 stručni štab gostiju je povukao svoje igrače sa terena i tako izazvao trajni prekid utakmice.

Nakon meča trener Bogdan Korak je imao jedno izuzetno emotivno izlaganje.

Šef stručnog štaba Radničkog priznao je da prolazi kroz izuzetno težak period u životu. Dok se njegov klub borio za opstanak, velika drama odvijala se i u njegovoj porodici…. Korak je nakon meča sa Dinamom otkrio da mu je ćerka već mesec dana u bolnici.

– Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način – počeo je Korak.

 

– Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao – dodao je trener Radničkog, koji nakon tih reči nije mogao da zaustavi suze.

Korak je obrisao suze s lica i nastavio da priča o samoj utakmici. Istakao je da ne razume zašto su igrači Dinama iz Vranja napustili teren i zašto njihov trener nije želeo da dođe na konferenciju za medije.

– Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno – kaže Korak i dodaje:

– Ja nisam navikao na takav fudbal da izađem napolje. Pa šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o sudiji, čestitao sam i izašao sam, sa teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa u ligi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here