Šta je rekao Vujošević posle trijumfa u Valjevu?

Beta/B.B./DS

U seriji pobeda: Duško Vujošević, trener Partizana

 

– Očekivali smo ovako tešku utakmicu, jer ekipa koja pobedi Budućnost i Cedevitu zasužuje poštovanje. Metalac je hvatao priključak zahvaljujući našim greškama i oscilacijama i nije bilo
logično očekivati da se utakmica prelomi pre finiša – rekao je Vujošević novinarima. 

Partizan je danas u Valjevu pobedio Metalac sa 83:72, a neizvestan meč prelomljen je tek u poslednjih nekoliko minuta. – Igrači su prepoznali situaciju i prelomili su meč zahvaljujući
dobroj odbrani – rekao je Vujošević. 

Trener Partizana je pohvalio rad Metalca i izrazio je želju da taj klub dobije novu halu, jer bi to bio "spomenik" celoj generaciji koja je seamdesetih godina igrala prvu ligu SFRJ. 

Trener Metalca Vladimir Đokić ocenio je da je presudio kvalitet Partizana, ali je pokazao i skromnost. – Čast mi je što me je Vujošević nazvao kolegom, iako ja mislim da još to nisam. Momci su danas malo 'izgoreli', pa smo stalno jurili prednost, a na kraju jeodlučio kvalitet Partizana, jer je to moćna ekipa – rekao je Đokić. 

On je kazao da ga ne brine prekid serije pobeda. – Nema tugovanja, spremamo se za nove utakmice. Biće još pobeda ove sezone – rekao je Đokić. 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime