pixabay.com

Astrolozi tvrde da mesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.

Muškarac rođen u januaru: Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama. Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

Muškarac rođen u februaru: Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.

Muškarac rođen u martu: Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.

Muškarac rođen u aprilu: Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

Muškarac rođen u maju: Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenju drugih. Oni znaju svoju snagu i nisu im potrebne potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog razloga retko su ljuti i ne znaju šta je zavist.

Muškarac rođen u julu: Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno da rastu i razvijaju se.

Muškarac rođen u avgustu: Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni obožavaju svoju decu i daju im svu svoju ljubav. Takvi muškarci obično mrze rutinu.

Muškarac rođen u septembru: Muškarci rođeni u septembru nastoje da budu primer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvek slušaju svoj unutrašnji glas.

Muškarac rođen u oktobru: Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško da se usredsrede. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani.

Muškarac rođen u novembru: Ljudi često koriste sledeće reči za opisivanje muškaraca rođenih u novembru: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

Muškarac rođen u decembru: Ti su muškarci zahtevni, ali pozitivni i snalažljivi. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole da se kreativno izražavaju. Novac retko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge veštine koje nude svetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here