Šta mislite: Zašto je Vini Pu nepoželjan u Poljskoj?

0

Problem sa tim medvedom je u tome što on nema kompletiranu garderobu, obučen je samo do pola?
 

Čelnici Tušina, poljskog gradića u blizini Loša, na jednog od svojih nedavnih sednica raspravljali su, između ostalog, i o tome koji bi dečji junak trebalo da bude zaštitni znak novog igrališta namenjenog najmlađim stanovnicima grada, prenosi “Independent”.

 

Na predlog jednog od poslanika da bi to mogao da bude simpatični Vini Pu, ostali prisutni burno su reagovali, tvrdeći kako je u pitanju hermafrodit koji nikako ne bi trebalo da bude primer deci.

 

“Problem sa tim medvedom je u tome što on nema kompletiranu garderobu, obučen je samo do pola i kao takav je neprimeren za decu”, kazao je Rišard Ćihi, predlažući tradicionalnog poljskog medveda koji je poznat tamnošnjoj deci. “On je obučen od glave do pete, a ne kao Pu koji je obučen samo do kukova.”

 

Snimak sa ove sednice dospeo je do medija, izazivajući lavinu komentara na račun besmislenih optužbi poslanika.

 

Na njemu se čuje i jedan poslanik koji kritikuje seksualnost Vinija Pua navodeći kako "on ne nosi pantalone jer je hermafrodit", dok je poslanica Hana Jačmiska kritikovala autora crtanog filma A. A. Milnea.

 

“To je veoma zabrinjavajuće! Autor je imao više od 60 godina i odsekao je Puove genitalije verovatno zato što je imao problem sa svojim identitetom”, kazala je ona.

 

Iako još uvek nije odlučeno koji će lik iz crtaća biti zaštitnik dečjeg igrališta, prilično je izvesno da je Vini Pu ispao iz trke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here