Drage dame, ukoliko ste se pitale šta to muškarci primećuju na devojkama i pokušavale na razne načine da privučete njihovu pažnju, odgovor ćete naći u tekstu koji sledi.

Šminka
Muškarci šminku jednostavno ne primećuju. To ne znači da smo bezosećajni, glupi ili buljimo samo u grudi. O, ne, stvar je mnogo komplikovanija. U dalekoj praistoriji muškarci su izlazili da bi spazili plen i morali su da budu sposobni da pogledom obuhvate ceo predeo – celinu. Zato se džabe trudite oko suptilnih nijansi karmina – mi mislimo da vi tako stvarno izgledate i da su vam i obrazi zdravo rumeni zato što ste u tako dobroj formi.

Telo
Zaboravite na step-vežbe, jer sve te zategnite-guzu akcije predstavljaju skandalozno traćenje vremena. Prvo i prvo, guza vam je velika (pardon, mislim zgodna) zato što imate široke kukove. A žene i treba da imaju široke kukove. I koliko god imaginarnih stepenika da pređete nećete to promeniti.

Frizura
Žene već hiljadama godina znaju muke kada se njhova nova frizura ne primeti. Naravno, sofisticirani moderni muškarac današnjeg doba će verovatno biti u stanju da kaže da li vam je kosa kovrdžava, plava i slično, ali ako izvučete pramenove ili upletete pletenicu i skupite je u punđu, to nećemo čak ni registrovati.

Celulit
Žene provode sate pred ogledalom nervirajući se zbog namreškane kože i potrošiće mesečnu platu na čudotvorne kreme, ali upitate li muškarca o celulitu samo će slegnuti ramenima. Ako ga baš pritisnete, pokušaće da pogodi o čemu je reč i nešto „lupiti“. Vaš muškarac nikada neče razgovarati o vašem celulitu sa drugim muškarcem. O veličini grudi – da. S vremena na vreme i o lepoj guzi.

Barbike
Što se tiče vaše kože, većina muškaraca veruje da je ona sama po sebi takva – glatka, svilenkasta i sjajna… kao kod Barbike. U stvari, to je jedina stvar koju preduzimate u svrhu ulepšavanja koja zaista ima efekta – definitivno bismo primetili da su vam noge ili potpazušje neobrijani.

Cipele, cipele, cipele…
Jedno istraživanje koje je sprovela NASA otkrilo je da žene više vremena provode kupujući cipele nego radeći. Muškarci su, s druge strane, potpuno slepi za cipele. Možemo mi da tvrdimo da volimo kada žena obuje visoke štikle (obično u kombinaciji sa mrežastim čarapama i halterima), ali da bismo vam videli cipele morali bismo da spustimo pogled, a onda bi se najverovatnije usput zadržali na vašim nogama.

Dekolte
Znam da je teško poverovati u to, ali nama je stvarno važnije imate li sjaj u očima. Dobro, dobro, jeste, „snimimo“ mi vaše grudi, ali svaki muškarac već na prvi pogled može da vidi kolike su vam grudi čak i ako ste u kabastoj perjanoj jakni. A i iskreno govoreći, žene koje se pokazuju kao na tacni imaju više šanse da uplaše i odbiju muškarce od sebe.

Romantika
Zvuči srceparajuće, ali svi muškarci u suštini žele samo da budu voljeni. Žalite se da su muškarci površni, ali mnogo manje nego što mislite – mi volimo sve u vezi sa vama (vaš celulit, guzu, čak i vašu opsesiju Džadom Louom), ne samo fizički izgled.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here