pixabay.com

Intimna maštanja su jedna stvar, ali intimni snovi potpuno druga.

Oni ponekad mogu izgledati toliko stvarno da biste mogli iznenaditi sami sebe, a zanimljivo je kako snovi u kojima sanjate vođenje ljubavi imaju i svoje značenje.

Evo šta znače:

Seks sa nekim ko vam nije drag

Iako to može biti bilo ko, u ovakvim snovima se najčešće u glavnim ulogama pojavljuju bivši. Ali, to ne znači da i dalje osećate nešto prema njima.

„Ti snovi bave se onim što ste osećali dok ste još bili zajedno – strast, žudnja, uzbuđenje. Ako nije reč o vašem bivšem, podsvest vam poručuje da je vreme da se ponovno povežete s osobom koju sanjate te da je vreme da se rešite nepotrebne mržnje“, kaže stručnjakinja za snove Lauri Lovenberg.

Seks sa nepoznatom osobom

Ovakvi snovi mogu upućivati na to da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju i upoznavanju samih sebe.

Seks sa kolegom ili šefom

Ne, ni ovi snovi ne znače da treba odmah da im se bacite u zagrljaj. Reč je o ljudima sa kojima provodite veliki deo dana pa nije čudno da vam se pojave i u snovima. Takođe, ako u vašim snovima (baš kao i na poslu) glavnu ulogu ima vaš šef, verovatno je problem u borbi za moć.

Seks sa profesorom

Ako vam se u snovima pojavio profesor za kojim ste neko vreme „slinili“, to je verovatno upravo ono što i mislite – barem delimično ispunjavanje neostvarene maštarije. Ali, Lovenberg ima još jedno zanimljivo objašnjenje.

„Ako je reč o profesoru matematike, možda je vreme da se posvetite rešavanju finansijskih problema”, savetuje ona.

Seks sa više ljudi

Grupni seks u snovima je upozorenje da vas u stvarnom životu muče mnogi problemi. Drugim rečima, psihički ste preopterećeni i to se ogleda velikim brojem partnera, odnosno delova tela. Zato Lovenberg savetuje da pod hitno uzmete predah od obaveza sa kojima se svakodnevno nosite.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime