EPA/Wu Hong

14. septembra 2021. godine Apple je zakazao događaj za koji se očekuje da isporuči pametni telefon iPhone 13. Spekuliše se da bi mogao da bude otkriven zajedno sa Apple Watch Series 7, koji bi mogao imati prvi veliki redizajn kućišta od predstavljanja prve serije, ali i AirPods slušalice treće generacije.

Taj uređaj je vrlo verovatno jedan od četiri različita modela: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max. iPhone 13 će verovatno ličiti na prethodnika, sa kućištem i ekranom slične veličine u svakom modelu i manjim zarezom sa prednje gornje strane. Svaki od četiri modela iPhonea 13 imaće novi A15 procesor koji je korak dalje u performansama od svog prethodnika, A14.

Očekuje se da će iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max biti objavljeni sa LTPO ekranima koji omogućavaju veće stope osvežavanja slike,a najverovatnije će model Max imati mogućnost osvežavanja slike od 120Hz. Očekuje se da će oba Pro modela imati novi ProRes sistem za video snimanje za veću rezoluciju video zapisa nego ikada do sada.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime