Pexels
Ilustracija

Šta podstiče muškarčev horoskopski znak na prevaru?

Ovan

Muškarac Ovan je predvodnik, vođa, osvajač i ima jako izražen ego. Vole kada ih hvale i na taj način im raste samopouzdanje. Podrška i vernost partnera im je jako bitna. Nisu skloni prevari. Kada flertuju to rade samo da bi sebi potvrdili da su i dalje privlačni i nikada u flertu ne prelaze granicu. Međutim, ako otkriju da su prevareni tada i oni vraćaju istom merom ali ne zato što to “vole” već im je povređen ego, samopouzdanje im je nula i odmah kreću u akciju!

Bik

Iznad svega poštuju dom i porodicu! Kada im je to narušeno iste sekunde pretvaraju se u zverskog Bika, osveta je u dahu i tada ne razmišljaju ni o domu ni o porodici. Jednostavno sve ruše. Takođe, jako im je bitna pažnja i nežnost i ako to nemaju u velikoj količini okreću se prevari.

Blizanci

Biraju partnera sa kojim su umno na istom nivou i sa kojim mogu da igraju “seksi igrice” isto na umnom nivou. Oni nisu znak koji tarži suprotnosti već traži nekog sebi sličnog. Kada od partnera ne dobijaju tu umnu podršku i te umne seksi igrice lako se okreću i prvo kreću u flert koji lako dovodi do intimne prevare.

Rak

To je znak u kome je mesec u dostojanstvu i zato ih zovu Mesečeva deca. Ta deca nisu sklona prevari. Ovo je jedini znak kod kog se gotovo nikada ne dešava prevara. Ako se i desi da je prevaren krivca će tražiti u sebi, nikada u partneru.

Lav

Kao i Ovan, Lav ima veliki ego! I za sebe smatra da je najbolji od najboljeg! Lav u maldosti nije sklon prevari ali kada uđe u krizu srednjih godina tada nastupa njegov ego i dokazivanje da je i dalje najbolji ljubavnik na svetu! Tada lako ulazi u prevaru jer svoj ego mora da nahrani!

Devica

Muškarac rođen u znaku Device na prevaru se odlučuje u momentu kada spozna da je uložio vreme (vreme je nešto što Devica jedino “gubi”) u pogrešnu vezu i da ta veza nije opstala iz bilo kog razloga. Tada je razočaran i ulazi u besmislene afere.

Vaga

Muškarac je neodoljiv za suprotni pol. Veliki je šarmer i prvak je u udvaranju. Bez obzira što je tako neodoljiv za suprotni pol on u principu nije sklon neverstvima. Međutim, momenat gde Vaga poklekne je taj što on za svaku ljubav misli da je večna i parava. I onda se desi da neleti na još neku osobu za koju isto misli da je večna i prava.

Škorpija

Živi za misteriju i spletkarenje. Muškarac Škorpija je sklon prevari jer je njegovo biće jedna velika senzualna i strastvena mašina koja lako osvaja suprotni pol. On je svestan toga i olako to koristi. Isto tako i kada je prevaren vraća mnogostruko!

Strelac

Strelac je veliki avanturista. Iako ima lepu, skladnu vezu ispunjenu ljubavlju uvek će misliti da tamo “iza brda” ima nešto još bolje i interesantnije. Tada kreće u flert i veoma lako može da sklizne u pravu telesnu prevaru. Međutim, kako uvek gleda širu sliku i filozof je ume da povuče ručnu i da se vrati u sigurno gnezdo.

Jarac

On je tradicionalista koji se kruto drži pravila i obaveza. Poštuje žene, daje im sigurnost, ali je u pokazivanju ljubavi hladan. On nije sklon prevari. Međutim okidač za njegovu prevaru je taj ako mu supruga, devojka ne daje poštovanje i ako on za nju nije centar univerzuma. Tada on oseća da gubi svoje sigurno okruženje i kreće u prevare.

Vodolija

To je znak koji je najčešće prevaren. On nije ljubomoran i partnerki daje veliku slobodu. Ali ako nanjuši da nije neophodan u tom odnosu tada kreće u prevaru. Isto kao i Blizanci pre se upušta u intelektnu prevaru i u stanju je da ostane u vezi koja nije funkcionalna i svako veče će leći u krevet pored svoje partnerke, ali će u mislima biti sa drugom ženom!

Ribe

Čine prevaru kada osete da nisu dovoljno voljene ili ako je njihov odnos postao “mlak”. Pošto imaju savršenu intuiciju nikada ne pogreše u proceni. Pokreće ih flert i lako se upuštaju u telesnu prevaru. Ikao su nežne i mile i te kako ih privlače vruće priče i mistične okolnosti. U mutnoj vodi Ribe savršeno plivaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here