Mnoge žene često menjaju ruževe. Međutim, svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvek biti verna. Možda mislite da vaš omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje ide uz vaš ten, no on mnogo govori i o vašoj ličnosti.

Crveni ruž znak je moći i snage, a žena koja ga bira gotovo svakodnevno samopouzdana je i zna što želi. Drži do sebe i ne boji se loših komentara. Međutim, u intimnim vezama ove žene znaju biti oštre i hladne.

Žene koje najčešće biraju svietlo roze ruževe su devojčice koje vole da ističu svoju romantičnu stranu. Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smelo. Žele da ostave utisak da su  slatke i nežne.

Ruž boje mesa obožavaju “klasičarke” koje znaju što im dobro stoji i ne žele da preteruju, ne žele da eksperimentišu. Praktične su i organizovane, i ne vole da gube dragoceno vreme na bespotrebne stvari.

Vesele i vedre devojke često biraju ruž boje fuksije koji odlično naglašava njihovu vedrinu. Vole da budu u trendu i da dobijaju komplimente na konto izgleda.

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

Tamnocrveni ruž za svaki dan zaista je hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

Žene koje naginju narandžastim ruževima vole sitnicama uneti vedrinu u svaki dan. Duhovite su, optimistične i vole da eksperimentišu.

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole da privlače pažnju. Ipak, nositi ovakav ruž svaki dan je možda malo previše slepo praćene trendova i predtavlja žudnju za time da se uvek izgleda moderno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here