EPA-EFE/Sander Koning
Grupa "Hurricane"

Već neko vreme u medijima kruži informacija da je grupa Hurricane pred raspadom, iako je njihov PR tim to više puta demantovao.

Poslednji put se ova priča pojavila kada je Ksenija Knežević sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije s koleginicama iz benda, a odmah nakon toga i sve objave sa svog naloga.

Ipak, iako se grupa trudi da u javnosti prikaže da je sve u najboljem redu, Knezova ćerka se na više mesta tokom protekle nedelje žalila prijateljima da želi da napusti grupu i da odnosi među članicama uopšte nisu idealni kao što se to čini.

Glavni razlog da izađe iz benda su finansije. Naime, kada posle nastupa honorar podeli sa ostalim članicama grupe, muzičarima i menadžerom, njoj ostaje svega 300 evra, što je nedovoljno za njene potrebe i život na visokoj nozi koji se očekuje od pevačice koja je član jedne od najpopularnijih ženskih grupa na ovim prostorima. Ksenija je zbog cele ove situacije očajna i ne zna šta da radi, a veliku podršku i utehu pruža joj njen dečko Nikola Todorović, s kojim je u vezi već pet godina.

Inače, Ksenija, Sanja i Ivana su ove godine produžile ugovore, a da li će ga Kneževićka ispoštovati i ostati do kraja ili će plaćati penale zbog njegovog kršenja, ostaje da vidimo u narednom periodu.

PR služba grupe Hurricane nije se javljala na pozive novinara.

Kada je Ksenija obrisala sve zajedničke slike sa Instagrama sa Sanjom i Ivanom, iz njihove službe su objasnili da je sve u redu i da se Kneževićka na taj potez odlučila iz privatnih razloga.

– Sve je u redu, naravno. Sklonila je iz svog nekog privatnog razloga, a mi ne dajemo izjave za ono što je u vezi s privatnim životom – rekli su tada za medije.

Članica grupe Hurricane Sanja Vučić je odnedavno u vezi s jednim milionerom iz Španije, koji se trudi da na svaki način udovolji svojoj dragoj.

Koliko je zaljubljen u pevačicu, pokazuje i činjenica da Španac ne žali novac, pa je dosad više puta slao i privatan avion po nju u Beograd, odakle je ona išla na nekoliko luksuznih destinacija širom sveta, gde su se sastajali daleko od očiju javnosti. Sanja se trudi da se za njenu novu romansu još ne sazna, pa nije demantovala priču koja se nedavno pojavila u medijima da je za fudbalera Nemanju Gudelja vezuje nešto više od prijateljstva.

Pre bogatog Španca, Sanja je bila u vezi s bivšim učesnikom “Zadruge” Nikolom Đorđevićem, koji se nedavno verio na Zlatiboru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here