Pexels

Dok je Ovan odmah spreman da sve ponovi ispočetka, Devica će pričati o čistoći… Otkrijte šta ko kaže nakon “vrelog”, intimnog čina!

Sigurni smo da već dobro znate one opšte karakteristike svakog horoskopskog znaka, a posebno znaka osobe sa kojom ste u intimnoj vezi. Uostalom, dobro je uvek biti korak ispred svog partnera iz prostog razloga što nas ništa ne može iznenaditi.

No, da li ste se nekada zapitali šta horoskopski znaci kažu nakon intimnog odnosa?

Ukoliko baš ovih dana tragate za odgovorom na ovo pitanje, u nastavku teksta pronađite prilično zanimljiva obrazloženja…

Ovan

Pa ako je po Rihterovoj skali, koji broj bih ja dobio? Deset sigurno! Misliš da ćemo imati pauzu? Hajde, vreme za drugi krug!

Bik

Da li je išta ostalo od večere? Hm, možda čokolada… Ako me voli, ona bi mogla pogoditi tetovažu sa mojim imenom. Bar prva slova. Ova svilena posteljina je lepa, ali veoma klizava.

Blizanci

Mogu li da proverim poruke i propuštene pozive? Samo trenutak! Vau! Večeras je bilo fenomenalno! Moram da pošaljem poruku mojoj grupi na Fejsu. Bilo je ovo neverovatno iskustvo u mom životu. Hajde da ne preterujem, u godini. Hajde, poslednjih 24 sata.

Rak

Ja želim da smo sada u braku. On/ona je čovek/žena mog života! Ja sam umoran od ove poze, ali ako se okrenem na drugu stranu, moj stomak će izgledati užasno. Ako sam trudna, beba će biti Lav. Odličan znak, ali kako se slažu sa Rakovima?

Lav

Moram definitivno da stavim ogledalo na plafonu. Bolje je kad sam bio na vrhu.

Devica

Vau, prašina i paperje po komodi. Da li je ikada obrisala tamo dole? Da te zagrlim! Pif, mnogo znoja. Ide li na tuš, ili ja idem prva?

Vaga

Nisam stigla da pogledam u ogledalo da li je moj korektor još uvek tamo. Moja svilena haljina je pala na pod. Ovaj ram visi naglavačke, kako to niko nije primetio?

Škorpija

Ove ogrebotine na leđima, ona/on ih nije imao ranije? Zašto si rekao “moja bebo”, a ne moje ime? Zato što ne želiš da te zbune imena? Heh? Eh? Ovaj put sam zaboravio, ali sledeći put ću sigurno poneti lisice.

Strelac

Nadam se da neće doći do ozbiljne veze. Pitam se da li bismo uspeli u Himalajima gde je vazduh oskudan? I u prostoru bez gravitacije. Bilo bi zabavno, ne bi bilo?

Jarac

Gde je daljinski upravljač? Vau, prestani sa tim zvucima. Komšije će misliti da ubijamo jedni druge! Pogledaj koliko prostora on/ona želi u krevetu.

Vodolija

Lepa je zar ne? Molim te, ne pitaj šta ja mislim, neću to da podnesem! Tri sata bez ulaska na Fejsbuk, vauuu!

Ribe

Kako smo sada završili u krevetu? Došli smo ovde da ćaskamo, zar ne? On/ona je moja duša. Moja karma. Osećam to. Sigurno. Ili gotovo sigurno. Ali možda, ne baš… Kako lepo, zavesa preko upaljene sveće… Požar!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here