Šta sve žene rade pre seksa?

0

Puno je žena koje depiliraju bikini zonu, noge, ispod pazuha…
 

Čupanje obrva
Niste znali da su i obrve instrumenti zavođenja? Mnoge žene puno pažnje posvećuju svojim obrvama, verovali ili ne. Ako su već postigle savršen oblik koji odgovara njihovim crtama lica, taj oblik treba održavati. Uvek, a ako znaju da je ispred njih veče u kojoj će biti seksa, obrve itekako moraju biti doterane.


Pričaju s prijateljicama o tome

Naravno da se ovo ne odnosi na sve, ali puno je onih koje će, ako planiraju seks, a na početku su veze, to podeliti s najbližim prijateljicama ili prijateljicom. Zašto? Zabavno je razgovarati o takvim temama, a razgovor može pomoći i da se možda spreči neki loš potez.

Razmišljaju o tome, puno
Razmišljaju o tome kako muškarac izgleda go, ako ga još nisu videle, razmišljaju o tome kakav je u seksu, kakav će seks biti, hoće li sve biti kako treba, razmišljaju o zaštiti… Razmišljaju o tome kad će se dogoditi i gde će se dogoditi… Žene razmišljaju o seksu, nisu samo muškarci takvi. To je normalno i to je u ljudskoj prirodi.


Planiraju

Logistika je nekima jako važna. Možda većina njih to radi zbog nervoze i zbog toga što žele biti sigurne u sebe i u ono što rade i imaju najbolje moguće namere i žele biti što spremnije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here