Pexels.com

Trudili ste se, obukli lepo, zavodili, bili ste zabavni i šarmantni. Pošlo vam je za rukom i posrećilo vam se. Međutim, tu nije kraj ispitivanja ženskih želja i razumevanja šta će ih zaista zadovoljiti posle odnosa.

Prema istraživanju, većina muškaraca želi da odspava posle seksa, dok je mali obrok zauzeo visoko mesto broj dva.

U savršenom muškom svetu svaka žena će ustati nakon seksa, spremiti nešto za jelo i pustiti ga na miru da malo odspava. Iako im se ova želja ponekad i ostvari, to je više retkost nego pravilo, a uglavnom se događa osobama koje su u svežoj vezi i još uvek osećaju zanos zaljubljenosti.

Za većinu ostalih, to se jednostavno neće dogoditi, jer su žene drugačije od muškaraca. Njihov profil je složen i može se podeliti u nekoliko kategorija, u zavisnosti od toga šta vole da rade posle seksa i šta očekuju od vas.

Maza

Nije tajna – svaka žena voli da se mazi, što je još više potencirano nakon seksa. Orgazmom naše telo otpušta hormon oksitocin zbog kojeg osećamo povezanost sa partnerom, a ponekad i pospanost. Ove dame najviše vole meki, topli dodir voljenog muškarca dok leže u njegovom jakom zagrljaju i dolaze do daha.

Potrudite se i omogućite joj barem zagrljaj, ako vam već nije do češkanja i maženja. Njoj će to puno značiti.

Osetljiva biljka

S druge strane, neke žene postaju preosetljive nakon orgazma. Gde god da ih dotaknete po telu, njihov osećaj će biti prenaglašen i osećaće se nelagodno. Nemojte ovo pogrešno da shvatite i pomislite da su hladne i bezosećajne. Jednostavno im treba malo vremena da hormoni prestanu da rade pojačano.

Za to vreme možete uživati u kratkom snu i odmoriti se, a da se ne brinete oko svakog detalja. Poljubite je i okrenite se na svoju stranu.

Pričalica

Iako mnogi muškarci nisu obožavaoci maženja i češkanja nakon seksa, još je manje onih koji žele da pričaju na kraju balade. Ali, zato se možete potruditi i slušati šta god vaša draga hoće da kaže i koliko god dugo.

Razgovor će se najverovatnije razviti u smeru ko je šta kome radio i koliko dobro, a ako ste se potrudili, nećete imati problema da slušate i zapravo biste mogli da uživate u razgovoru.

Pohotnica

Ako je vaša partnerka još uvek željna seksa, verovatno vam neće dati mira. Grliće vas, maziti, češkati i dirati kako bi vam dala do znanja da uskoro sledi druga runda. Ako ste i dalje zainteresovani, samo napred. Međutim, ako ste u dugoj vezi ili braku i pogotovo ako ste vi obavili većinu posla u prvoj rundi, verovatno nećete biti raspoloženi da se odmah bacite na drugi krug.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime