Tanjug

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović založio se za to da dijaspora, odnosno sunarodnici koji žive u rasejanju, ostvare biračko pravo u Srbiji, svojoj matičnoj zemlji.

U stranačkom saopštenju, povodom godinu dana od izborne skupštine na kojoj je izabrano rukovodstvo ZS, Stamatović je ukazao na značaj zalaganja za ozbiljnu državotvornu i nacionalnu politiku, jačanje nacionalnog identiteta, pristojan život građana, kao i osnaživanje domaće proizvodnje i oživljavanje sela.

Među prioritete stranke je ubrojio i zalaganje za povećanje nataliteta, decentralizaciju zemlje, očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

“Zdrava Srbija, iako mlada politička stranka, čije je sedište u Čajetini, a ne u Beogradu, uspešno širi svoje opštinske i gradske odbore širom Srbije, pa smo osim u Zlatiborskom okrugu, prisutni i u Vojvodini, Šumadiji, Pomoravlju, na jugu Srbije, a o našem radu najbolje govori podrška građana koji su nam ukazali poverenje, na poslednjim lokalnim izborima, na kojima smo zabeležili odlične rezultate”, istakao je Stamatović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here