Promo

Kompleks Novi Dorćol, na jednoj on najlepših novih beogradskih adresa, u Venizelosovoj ulici, na samo 10 minuta šetnje od Trga republike, prošle nedelje je kompletno završen. Investitor Deka inženjering još jednom je izgradio objekat pre predviđenog roka, uz poštovanje najviših standarda kvaliteta.

Tokom tri godine, u periodu od 2020. do 2023. izgrađeno je 100.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora u koji je smešteno 572 stana i 30 lokala, raznovrsnih namena.

Stanari su 18. decembra počeli da se useljavaju u svoje stanove, a pored novih ličnih prostora, u kompleksu su im na raspolaganju brojni sadržaji koji život čine lakšim i lepšim, poput parka i igrališta za decu, parka za kućne ljubimce, obdaništa, dnevnog boravka i spa centra Downtown Wellness.

Downtown Wellness centar stanarima, ali i gostima nudi jedinstveno spa iskustvo koje dovodi telo, um i dušu u savršen balans. Prostire se na 800 kvadrata i predstvalja moderan i luksuzan prostor za vežbanje i opuštanje, koji u svom sklopu poseduje teretanu sa najsavremenijom opremom, prostrane svlačionice, bazen sa djakuzi delom, parno kupatilo, saunu, slanu sobu i relaks sobu.

Obdanište Ljubav, vera i nada radi po nacionalnom program, uz koji je implementiran i Montesori program. U ovom modernom i sjajno opremljenom prostoru, deca imaju priliku da svakodnevno istražuju i uče kroz individualni ili grupni rad sa Montesori didaktičkim sredstvima.

Boravištance Maštodrom roditeljima nudi prostor u kojem je deci vreme ispunjeno edukativnim i kreativnim sadržajima, koji pozitivno utiču na njihov razvoj, širenje interesovanja i komunikaciju sa vršnjacima, dok oni završavaju obaveze ili uživaju sa prijateljima u jednom od raznovrsnih kafea ili restorana u sklopu kompleksa.

Novo mesto za udoban život.

Novi Dorćol.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here