Youtube/belgrademusic
Prekardašili: Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević otvorila je dušu, te je progovorila o pretnjama koje joj je uputio Kristijan Golubović, ali i o pojedinim detaljima iz svoje prošlosti.

Nakon što je bivši robijaš Kristijan Golubović u rijalitiju “Zadruga 4” izrekao pretnje na račun starlete, ona je priznala da se plaši za svoju bezbednost.

– Plašim se za svoj život! Bojim se da me Kristijan ne patosira čim me vidi. Ne daj Bože, može da me ubije u rijalitiju. Znam da tamo ima obezbeđenja, ali on to može da uradi u sekundi – rekla je Stanija za “Hit Informer”.

Starleta je navela da se kaje što je u “Farmi 6” flertovala sa Golubovićem, koji je, kako je navela, odmah posle finala počeo da je proganja. Kristijan joj je tada tražio polovinu od 50.000 evra, koliko je osvojila kao pobednica rijalitija.

– Ta pobeda me je skupo koštala, i dalje ispaštam zbog učešća u “Farmi 6”. Ispala sam glupa što nisam prijavila Kristijana za reketiranje! Pretio mi je svakodnevno i ja sam morala da mu dam 12.000 evra, mada je on hteo sve da mi uzme. Sve mi je izašlo na nos! Ta pobeda me je koštala zdravlja. Gorko sam zažalila što sam se družila sa tom osobom – kaže Stanija.

Tokom studija, Stanija je odlučila da ode u Ameriku, te je ispričala kako je tamo zaradila prvi novac, od kog je takođe uspela i da vrati majci pare koje je uložila u njen odlazak “preko bare”.

– Radila sam u prodavnici suvenira, iako tada nisam znala dobro jezik. Za jedno leto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sledeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi. Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Celo leto sam rintala po ceo dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar – ispričala je Dobrojevićeva za pomenuti list.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime