Stanislava Pak: Ministrima nije posao da ocenjuju predsednika

0

Beta/M.O.
Stanislava Pak brani predsednika od ministarke
 

– Stalno pokušavaju da fabrikuju sukobe, svakog dana plasiraju izmišljotine. Šest meseci traje kampanja koja je udar na državu i na odluku građana o tome ko da vodi državu – rekla je Stanislava Pak.

Ona smatra da se takvom kampanjom direktno ugrožava bezbednost predsednika.

– Priča se o tablicama, o službenom automobilu, o imovini, to je direktno ugrožavanje bezbednosti – rekla je ona.

Nikolićeva savetnica kaže da je predsednik glas građana Srbije i da ministri ne treba da se bave njegovim radom.

– Ministri treba da rade svoj posao i da se bave svojim resorima, a građani će na izborima da ocene rad predsednika republike – objasnila je ona.

Iako tvrdi da je kampanja orkestrirana i da postoji "dirigent" iza cele priče, više puta je odbila da izgovori ko je u pitanju.

– Neću da se bavim time, a premijer je više puta rekao. Tabloidima i medijima je stalo da se fabrikuju nepostojeći sukobi. Tako već godinama čitamo o navodnim sukobima NIkolića i Vučića, sada o sukobu predsednika i premijera, o sukobu u stranci. To su laži koje neće uspeti, a cilj im je da destabilizuju zemlju – rekla je ona.

Povodom optužbi ministarke Zorane Mihajlović i svog odgovora njoj, Stanislava Pak je rekla da "ministri treba da rade svoj posao".

– Kada bi se ćutalo na izjave pojedinaca i ministara koji treba samo da rade svoj posao, ispadalo bi da je to što se govori istina. Predsednik dobro radi svoj posao, rezultati su pozitivni, a građani će to oceniti – rekla je savetnica.

Navela je i da "stavlja tačku na polemiku sa ministarkom" i da je njen jedini cilj da "se ne uzme kao istina ono što je izneto".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here