EPA/Andrej Čukić
Dejan Stanković

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, veoma emotivno je proživeo 164. večiti derbi, ali i momente nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, pošto je bio na ivici suza tokom davanja izjave.

Stankovićeva Zvezda je savladala Partizan i došla na korak do osvajanja nove titule šampiona Srbije.

Mladi stručnjak je u izjavi za TV Arena sport opisao tekuću sezonu i momente koji su vodili do njegove prve pobede u derbijima.

– Godinu dana jakog rada, godinu dana odricanja, žrtvovanja, poštenog odnosa… To su ovi momci zaslužili. Ja sam juče rekao da mi je srce puno kada ih vidim kao grupu – milion puta sam rekao da nema veze da li je loše ili dobro. Prvo poluvreme je bilo loše, znamo zašto je bilo loše, drugo poluvreme je bilo dobro, znamo zašto je bilo dobro. Ne bežimo od odgovornosti – rekao je Stanković.

Trenera Crvene zvezde su savladale emocije, pa je jedva uspeo da zadrži suze tokom obraćanja.

– Drago mi je što sam dobio ovaj derbi, jer je uvek bio neki zarez, ali to je samo jedna karika u jednom procesu koji čeka ove momke. Ja sa njima mogu gde god hoćete.

Iako Zvezda ima 12 bodova prednosti na osam kola pre kraja, Stanković ne želi još da prisvoji titulu.

– Tek posle ove utakmice treba da overimo “brejk” protiv Javora u Ivanjici. Dok ne bude matematički, ništa nije gotovo. I +9 je bilo ogromno, sad +12 je mnogo, ali ja sam realista. Jeste mnogo, ali ne želim da spustimo kofere i gard, pa da to ispadne smešno. Da se, ne daj Bože, brukamo negde. Mi smo Zvezda i to nikada ne smemo da zaboravimo – podvukao je bivši fudbaler crveno-belih i reprezentacije Srbije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime