EFE/ANDREJ ČUKIĆ
Dejan Stanković

“Zaista teško prvo poluvreme, jedno od najslabijih izdanja otkad sam trener Crvene zvezde, ali me raduje reakcija u drugom poluvremenu”, izjavio je trener beogradskog kluba Dejan Stanković.

Crvena zvezda je ranije danas pobedila u Senti ekipu TSC 3:1, pošto je prvo poluvreme završeno bez golova.

– Izmene su dale rezultat, podignut je ritam igre i počeli smo konkretnije da delujemo i stvaramo šanse. Nismo pokleknuli, niti spustili glave posle primljenog gola i crvenog kartona, koji je bio zaslužen. Izdigli smo se nakon toga, kao u dvomeču sa Milanom, ali ne bih voleo da pravimo neke banalne greške. Igračima kapa dole za drugo poluvreme. Na greškama se uči, tako da ćemo iz prvog poluvremena dosta toga analizirati, da bismo igrali uvek kao što smo u nastavku – rekao je Stanković.

Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Partizan uz meč manje. Crveno-beli će u narednom kolu igrati sa Čukaričkim.

– Nemamo mnogo vremena da radimo. Igramo, odmaramo, spremamo se za utakmicu već duži niz nedelja. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku igrača. Lepa uvertira pred klupski rođendan, sada protiv TSC-a. Dolazi na, Čukarički koji je treći na tabeli, ekipa koja se pokazala kao veoma ozbiljna – istakao je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here