EFE/ANDREJ ČUKIĆ
Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ushićeno je delovao posle remija sa Milanom (2:2).

Crvenog lica, ne toliko srećan, već sa tragovima u posledici drame usled pogotka Milana Pavkova u poslednjim sekundama, sa igračem manje.

Počeo je izlaganjem da je verovao u pozitivan rezultat, iako je napomenuo da je Milan prelako dobio penal.

– Osetio sam sve momke koji su odradili fenomenalan posao protiv jake ekipe. Pavkov je nagrađen. Kada neko dobro radi, dobro mu se vraća. Čestitam momcima na hrabroj igri, iako smo u 15 minuta bili nekako tihi – krenuo je Stanković, a onda se brzo prebacio na situaciju za penal “rosonera”.

– Penal je dosta olako dosuđen. Ok, razumem da je Milan i nosi težinu, ali je dosta lagano svirao. Gledao sam sa Pankovom video, rekao mi je ‘Mister stavio sam mu ruku na rame i nisam ga gurao’. Teo Ernandes je pao, nije povučen, a Milan je dobio lako penal – objasnio je Stanković, uz napomenu da ne traži alibi za takvu odluku.

Milan je imao 2:1, Rodić je “pocrveneo”, a onda se desio Pavkov.

– Nismo odustajali ni sa igračem manje. Uspeli smo da izjednačimo i ostavimo otvorenu nadu za revanš. Biće teže na San Siru, nemamo Milunovića i Rodića, ali ćemo nekako sastavit tim.

Pohvala je usledila za Gelora Kangu i Mirka Ivanića.

– Stavili smo tačku na sve što je bilo. Nisam zlopamtilo. Nemam ništa ni protiv kog, sve dok je grupa iznad svakog ponedinca. Svi su se žrtvovali za svakog. Lepu partiju odigrao je Ivanić, ali sam mu rekao da nekad mora da bude ciničan. Da je ‘bocnuo’ Donarumu.. Idemo dalje, rastemo iz meča u meč – zaključio je Stanković, uz konstataciju da mi je žao što 60.000 ljudi nije pratilo ovaj susret.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here