Foto: MN Press
Dejan Stanković

Dejan Stanković bio je zadovoljan nakon dobre igre i prve pobede Crvene zvezde na pripremama u Antaliji protiv austrijskog LASK-a iz Linca 2:1.

Austrijski tim poveo golom Balića u 17, izjednačio je Ohi u 32, a preokret i prvu pobedu na priprema u Turskoj doneo je Aleksandar Katai u 39. minutu.

– Meč je bio odličan, pravi takmičarski. Ritam i intenzitet utakmice su bili baš onakvi kakve smo želeli, pa smo se lako prilagodili. Protivnik je bio prilično motivisan i dosta zahtevan. Rano smo primili gol, ali to nije uticalo na odnos momaka prema utakmici i zahteve koje smo imali za njih. Brzo smo se vratili, pa i preokrenuli i imali još nekoliko prilika. Mislim da smo utakmicu držali pod kontrolom i podigli ritam da bude jak za sve. Momci koji su počeli uspeli su da izdrže 70 minuta i zadovoljan sam prikazanim. Moram da pohvalim i igrače koji su ušli 20 minuta pre kraja i da im čestitam. Video se veliki napredak, raduje me što su se dobro pokazali. Nije posao završen jer nas očekuju još dve utakmice i dosta rada – rekao je Dejan Stanković za zvanični sajt kluba.

Govorio je šef stručnog štaba crveno-belih i o mladim talentima koji su se dobro pokazali u poslednjih dvadeset minuta utakmice.

– Ne volim da izdvajam pojedince, ali da, Lučić se dobro pokazao. Sigurno je bilo puno emocija, kao i kod Đurića, Stankovića, Ibrahima i drugih momaka koji su dobili priliku. Mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost što se tiče mladih igrača. Oni se ravnopravno bore, izdržavaju rad i daju svoj maksimum. Idemo dalje, još dosta rada je pred nama – rekao je Dejan Stanković.

Zvezda je u prvoj prijateljskoj utakmici pre tri dana igrala nerešeno 1:1 sa ekipom Maribora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here