crvenazvezdafk.com
Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Radnički iz Niša sa 1:0 u meču 14. kola Superlige Srbije.

Posle meča, trener crveno-belih Dejan Stanković je istakao da je njegov tim odigrao zahtevan duel.

– Meč protiv Radničkog izgledao je tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali utakmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno – rekao je on i dodao:

– Rekao sam i na konferenciji pred meč da možda neće biti lepo, ali tri boda su tri boda. Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rešavamo te situacije, jer to su “gol lopte” koje moraju tamo i da završe. Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja – rekao je Stanković posle meča.

Crveno-beli imali su veliki broj udaraca na gol, ali je samo jedan završio u mreži.

– Nisam zabrinut, ali mala frustracija da od toliko šansi – ne postignemo mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šnse da iskoristiš – dodao je.

Šef stručnog štaba zahvalio se navijačima za podršku tokom svih 90 minuta.

– Hvala navijačima, jer su tokom svih 90 minuta bili igrači utakmice. Sjajna podrška, hvala im na tome i idemo dalje – zaključio je Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime