Foto: MN Press
Dejan Stanković

Crvena zvezda u nedelju od 20 sati dočekuje ekipu Metalca u 12. kolu domaćeg prvenstva na staiodnu “Rajko Mitić

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da će protiv Metalca igrati bez četiri lidera, ali da su prioritet tri boda.

– Nastavljamo ritam nedelja- četvrtak, očekuje nas utakmica protiv rivala koji želi da se nadmeće. Naš prioritet su tri boda, to je bitno, da li će biti ružno ili lepo, to me ne interesuje – rekao je Stanković za klupski sajt i dodao:

– Žao mi je što i narednu utakmicu sa Metalcem igramo bez četiri lidera, želim im da ozdrave što pre i da se vrate u tim. Ovu pauzu oko kvalifikacija, treba da iskoristimo na najbolji način. Ne znam ko ć igrati, jer imamo malih problema, koji su bili prisutni i pred Ludogorec – poručio je Stanković.

Pobede Zvezde i Partizana donele su i jednima i drugima prve pozicije u grupama Lige Evrope i Ligi Konferencije, samim tim i novi pomak u evro rangiranju, što je Srbiju dovelo nadomak cilja – učešću dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona od sezone 2022/2023.

– Brojke govore sve, to bi bio jedan ogroman uspeh za srpski fudbal, da imaju dva u kvalifikacijama a jednog direktno, to je jedan veliki, veliki uspeh srpskog fudbala, Zvezda na tome radi godinama. Poslednjih pet godina rade na tom poboljšanju koeficijenta, nastavićemo koliko je u našoj moći, da budemo svetla tačka srpskog fudbala – smatra Deki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here