crvenazvezdafk.com
Dejan Stanković

Mislim da je ovo jedna od boljih takmičarskih utakmica Crvene zvezde koju je odigrala na svom stadionu. Dosta kadrovskih problema, ali smo govorili da to nikada ne treba da bude izgovor, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Ludogoreca (1:0) u Ligi Evrope.

Zvezda je prva u grupi, a za plasman u nokaut fazu biće joj potrebno da osvoji bar bod u poslednjem kolu u Bragi 9. decembra.

– Preponosan sam na grupu, zato što je pokazala svoj identitet. Šta god da bude protiv Brage u Portugalu mi smo pobedili. Momci su pokazali odanost klubu, pokazali su volju i želju da se bore protiv svega. Pobednici su šta god da se desi, da li budemo prvi, drugi ili treći. Sve kad se sabere i oduzme pobedili smo – izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

On je posebno naglasio dobru igru u defanzivi.

– Bila je jedna od boljih, ako i ne najbolja utakmica kada govorimo o tome. Imali smo i dosta dobrih šansi, pogotovo u drugom poluvremenu.

Stanković dodaje da je još rano za priču o meču u Bragi.

– Šta ce biti u Portugalu ne možemo da znamo, dolazi nam Spartak prvo. Nakon toga gledacemo da se momci oporave što pre i da igraci budu odlični kao večeras. Što se tice meča Ludogoreca i Midtjilanda, to nije moja briga. Ovo je prosto takva grupa, možeš da budeš i prvi i poslednji. Ludogorec je dobra ekipa, niko ne može da nam kaže drugacije. Osetili smo snagu sve tri ekipe. Ne razmišljam o toj utakmici, očekujem od nas da budemo pravi – poručio je Stanković i posebno se zahvalkio deci na tribinama na sjajnoj podršci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here