Protivnik je izgledao veoma korektno, a mi smo u prvih 20 minuta, kao što smo i zamislili, već vodili sa 3:0 i bilo je jasno da ćemo ostvariti pobedu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle trijumfa protiv IMT-a u četvrtfinalu Kupa Srbije.

– Zadovoljan sam prolazom, moglo je da bude bolje u pojedinim trenucima na terenu, znam u kojim segmentima smo grešili i zbog čega. Iza nas je odmor, radili smo predano u ovom periodu i trebalo bi u ovakvom ritmu da završimo prvenstvo – kazao je Stanković.

– Bilo je danas na terenu igrača koji su se vratili posle duže pauze kao što su Falko, Falćineli i Sanogo, koji su bili van stroja dug period. Takođe, Bakajoko se priključio timu i odigrao utakmicu – rekao je Stanković za Zvezda TV.

On je istakao da se nada kako Nemanja Milunović nije ozbiljnije povređen.

– Šest igrača je trenutno u svojim reprezentacijama. Meni je najvažnije da su svi zdravi i raspoloženi za igru. Videćemo šta će biti sa Milunovićem. Iskreno se nadam da je izašao na vreme iz igre. To je momak koji dosta znači celoj ekipi, kako na terenu, tako i u svlačionici”, poručio je Stanković i dodao da je važno da svi budu spremni zbog “rotiranja” – u finišu sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here