MN PRESS/foto: Nebojša Paraušić

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su danas protiv slovenačkog Maribora 1:1 (1:1) u prvoj utakmici na pripremama u Antaliji.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Maribora video dosta dobrih stvari.

– Danas sam video mnogo dobrih stvari, ali i dosta onih koje su zamaskirane umorom. Naravno, ima tu i stvari koje treba ispraviti i na koje ne utiče ni umor niti bilo šta drugo, i na tome ćemo raditi, kako se ne bi ponovilo na narednim mečevima – rekao je Stanković za klupski sajt i dodao:

– Dosta mladih igrača se našlo na terenu. Neke od njih smo i odmorili, jer nismo želeli da rizikujemo da se bilo ko povredi. Minutaža je bila podeljena, pa je tako jedan deo ekipe odigrao 45 minuta, dok je ostatak tima proveo u igri 60 minuta – rekao je Stanković.

Trener Zvezde je istakao i da je izuzetno srećan što su mladi igrači pokazali veliku želju za dokazivanjem.

– Ovo je bila prva pripremna utakmica, i mislim da smo imali dosta jakog protivnika. Znamo šta smo uradili i kakve su pripreme i moram da kažem da sam zadovoljan. Drago mi je i zbog mladih igrača što su osetili draž Zvezdinog dresa – rekao je Stanković.

– I oni izlaze iz teškog rada, jer su ipak trenirali 12 dana sa prvotimcima. I pored toga pokazali su veliku želju i volju da se dokažu i izuzetno sam srećan zbog toga. Dosta rada je pred nama, ali kada saberemo sve sa prvog meča, ja sam zadovoljan – zaključio je Stanković.

Zvezda će 28. januara igrati drugi pripremni meč protiv LASK-a iz Linca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here