EFE/ANDREJ ČUKIĆ
Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković naveo je, za italijanske medije pred revanš sa Milanom u Ligi Evrope, da crveno-beli ne idu spuštenog garda u grad mode.

– Milan je, bez dvojbe, favoriti, ali ne razmišljamo unapred o porazu. Da mi je neko rekao pre godinu dana da ćemo se boriti za prolaz u još jednu fazu Lige Evrope, da vodim ekipu u kojoj sam stasao sa klupe, ne bih mu verovao. Remi sa Milanom je mnogo značio mojim igračima, klubu i našim ljudima. Pogotovo, imajući u vidu da nismo odustali ni nakon što smo imali igrača manje – kazao je Stanković.

Osvrnuo se na veoma dobre partije Intera čiji je dres nosio sa dosta uspeha.

– Poštujem Inter i veoma sam srećan zbog njegovog uspeha. Lepota života je u tome što sam ostavio dobra sećanja bivšim saigračima i ljudima tamo, uvek sam davao srce na terenu. To je bila grupica šampiona kojoj sam pristupio sa maksimalnim respektom. Svi zajedno smo, sa navijačima, napisali neke prelepe stranice istorije i osvojili sve što se moglo osvojiti – izjavio je Stanković.

Inter je u poslednjem prvenstvenom duelu, šta više, rutinski slavio protiv Milana.

– Inter je odigrao veoma dobro, što bi kod nas u Srbiji rekli, držali su sudbinu u svojim nogama. Možete videti da je to delo Antonija Kontea, tvrdom momku koji nikada ne odustaje. On je sjajan trener i sviđa mi se kako vodi tim, unapredio ga je. Inter je organizovan i uvek zna u kojem smeru ide. Naravno, to je snažna ekipa sama po sebi, ali glavnicu su stekli velikim radom – naglasio je Stanković.

Deki je, za kraj, naglasio da bi voleo da vidi Skudeto u rukama Intera.

– U ovom momentu, sve zavisi od Intera jer drži čelo tabele. Pobede protiv Juventusa, lacija i Milana su dobre za samopouzdanje, a sve što pričam, pričam kao navijač i bivši igrač kluba. Ponoviću šta sam rekao i ranije – Nadam se svim srcem da će Inter osvojiti Skudeto – zaključio je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here