Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanović rekao je da njegov tim zaslužuje pune tribine na sutrašnjoj proslavi šampionske titule.

Crveno-beli će u poseldnjem kolu Superlige sastati sa Proleterom sutra u 19.15, nakon čcega će uslediti proslava 31. titule.

– Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i svakog našeg navijača. Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji ce pozdraviti naše šampione – rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba crveno-belih rekao je i da nije siguran u kakvom će sastavu sutra izaći na Marakanu.

– Poslednja utakmica u takmičarskoj godini za nas, videću još kakav ću sastav izvesti na teren. Iako će biti pravi spektakl u koji ćemo morati da se uklopimo, utakmica neće biti revijalnog karaktera za nas. Radimo analizu po protokolu, razmišljamo o Proleteru, ali videćemo sutra u kom ce sastavu izaci, da li ce ukazati šansu mladima, koje su im ambicije. Što se nas tiče, ko god zaigra sutra, mora da ispoštuje dan i spektakl – naveo je Stanković i osvrnuo se na osvojenu titulu.

– Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u njenom osvajanju.

Najavio je Stanković da će sutra igrati Seku Sanogo.

– Igraće sutra. Moja odgovornost je bila da ga sačuvam, ali on je dosta radio i zaslužuje da zaigra. Možda je mogao i pre, možda i nije, ali to je prošlost. Ono što je bitno, to je da će sutra imati minutažu i da će navijači imati priliku da ga vide na terenu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime