MN Press/Foto: Marko Metlas

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan remijem sa Crvenom zvezdom u 163. večitom derbiju.

– Kako da budem zadovoljan. Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo…” – rekao je Stanojević.

Stanojević kaže da je njegova ekipa bila opasna i da je stvorila 4-5 izglednih šansi.

“Ja sam bio generalno zadovoljan sve vreme. Kažem, ne kukamo, mnogo smo problema imali. Stranci, imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali smo 4-5 opasnih vrlo situacija. Ali okej, nek bude da je ovako završeno” – istakao je Stanojević.

 

1 COMMENT

  1. Jeste,ono nije šutirao Falćineli glavom kad mu ubacio Katai iz slobodnog udarca već moja strina a moj teča pogodio onu stativu,kao što mi ujna pošla da da gol ali je Jojić povuko otpozadi,ono kad mi brat dao gol iz penala!Ustvari lepo Stanojlo lepo priča da Zvezda nije imala šansu,samo mu promako i onaj šut Spiridonovića i na kraju kad pogledaš Zvezda nije ni došla na jna već se fk gromada podelila na pola i crni imali 3 šanse a beli 2 i dobro znaš kako,ima ženske ima sve…A da a gde je pečat,to nikog ne interesuje?!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here