Foto: MN Press
Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana sastaju se sa Novim Pazarom u 19. kolu Superlige u nedelju od 15.45 sati.

Pre ovog duela, trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je svaki meč bitan.

– Igramo utakmicu koja mnogo znači u borbi za titulu, igramo protiv Novog Pazara koji osam utakmica ne zna za poraz – rekao je Stanojević i dodao:

– Mnogo je lakše protiv sutrašnjeg protivnika igrati kod kuće. Izuzetno su agresivni, borbeni i teško je probiti njihov blok. Od promene trenera igraju veoma disciplinovano, čvrsta, homogena ekipa koja igra dobru tranziciju – istakao je Stanojević na konferenciji za medije.

Trener Partizana se nada i velikoj podršci navijača.

– Mnogo nam je značila podrška protiv Voždovca i Dubočice, nadam se da će biti tako biti u nedelju. Fokusirani smo, imamo svežinu i jedva čekamo početak utakmice. Vujačić se vratio, kao i Holender i Terzić, verujem da su u takmičarskom ritmu. Kraj je polusezone, ali se nadam da smo zadržali svežinu i da će sve biti kako treba.

Stanojević je rekao i da je svima u klubu veoma teško zbog smrti legende kluba Momčila Moce Vukotića.

– Mi kao deca smo učeni da je Moca Vukotić najveći igrač u istoriji Partizana, da je jedini igrač tog kvaliteta koji nije želeo da ostane u inostranstvu, već se vratio u Partizan. Za nas mlađe bio je sinonim za Partizan i mnogo nam je teško zbog njegove smrti. Slažem se sa predlogom Saše Ilića da stadion Partizana ponese ime Momčila Moce Vukotića.

Takođe, iz Partizana su apelovali za pomoć bivšem golmanu crno-belih Radovanu Radakoviću, koji se bori protiv teške bolesti, a za čije lečenje u Turskoj nedostaje još 50.000 evra.

Za pomoć Radovanu Radakovcihu potrebno je poslati poruku 1082 na broj 3030.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here