MN Press/Foto: Marko Metlas

Na konferenciji za medije FK Partizan pred 163. “večiti” derbi govorili su trener Aleksandar Stanojević i golman Vladimir Stojković.

– Generalno, dobar je osećaj pred derbi ekipa je maksimalno fokusirana i koncentrisana. Danas smo trenirali na glavom terenu. Žao mi je sto neće biti publike, mnogo bi nam značili u našem Hramu. Čekamo da vidimo još kako će se reprezentativci uklopiti, fokusirani smo – rekao je Aleksandar Stanojević na konefernciji za medije.

Na pitanje kako na njega kao trenera Partizana utiče to što Zvezda dolazi bez dva bitna igrača, strateg crno-belih je odgovorio.

– Možda bi meni kao treneru odgovaralo da igra jedan od njih dvojice, a ne neko koga će zameniti. Možda će neki drugi igrač ući, možda sam ja voleo da igra neko od njih. Fokusiramo se na nas i to je bitno.

Kakav derbi bez navijača će biti? Drugi u istoriji

– Svakako da je lepše sa navijačima, iz milion razloga i motivacija i htenje i sve… Derbi ko derbi znači da ćemo biti maksimalni na terenu, sigurno je hendikep što nema navijača, ali šta ćemo. Epidemija vlada Srbijom, ali derbi će sigurno biti kao i svaki do sada – rekao je Vladimir Stojković.

Stanojević je rekao da mu je krivo što se igra u ovakvim uslovima, ali da su se već navikli.

– Meni je žao, pogotovo jer smo mi domaćini. Drugačije je kada imamo jug iza sebe, imamo i istok i zapad uvek bude dobro popunjeno. Navijači će nam mnogo nedostajati, ali svuda je tako, već smo se navikli – kaže Stanojević.

Superliga, 11. kolo:

Petak:
18.00 Čukarički – Proleter
18.00 Radnik – OFK Bačka
18.00 TSC – Novi Pazar
18.00 Vojvodina – Rad

Subota:
15.00 Inđija – Zlatibor
16.00 Javor – Metalac
16.00 Mladost – Mačva
16.00 Napredak – Radnički
16.00 Voždovac – Spartak

Nedelja:
17.00 Partizan – Zvezda

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here