MN Press
Aleksandar Stanojević

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da će njegov tim igrati napadački protiv Anortozisa u prvom kolu grupne faze Lige konferencija.

Stanojević se obratio novinarima pred put na Kipar.

– Iskustva srpskih klubova na Kipru poslednjih godina nisu bila dobra, tako da protiv Anortozisa ulazimo u meč maksimalno oprezni. Kod nas je uvek pritisak, ali treba reći da je laskše igrati u grupi nego eliminacione utakmice u kvalifikacijama. Igraćemo ofanzivno, moraćemo nekoliko igrača da izrotiramo, očekuje nas “večti derbi” u nedelju – rekao je.

Meč između Anortozisa i Partizana igra se sutra od 21 sat u Nikoziji.

– Kiprani su iskusna ekipa, imaju više igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Što se nas tiče, utakmicu zbog povreda propuštaju Suma i Pantić, a u timu neće biti ni Miletić – zaključio je Stanojević.

Defanzivac Partizana Aleksandar Miljković rekao je da tim motivisan pred prvi meč u Evropi.

– Radi se o kvalitetnoj ekipi, znamo šta nas čeka na Kipru, da su jedna legija stranaca, da su stranci uglavnom u timu, ali mi imamo svoj put. Korak po korak, analiziramo sve. Ekipa je motivisana, prva je evropska utakmica za nas. Partizan kao veliki klub ide na pobedu i što povoljniji rezultat – rekao je Miljković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here