Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan trijumfom nad Metalcem i objasnio je svoju izjavu uoči tog susreta.

Stanojević je rekao da neće ići na “večiti” derbi ako njegov tim na savlada Metalac, a to je učinio u cilju podizanja svesti igračima.

– Ta izjava je bila u cilju podizanja takmičarskog duha. Hteo sam da kažem da moramo da se takmičimo, jer šta nam vredi derbi ako na ostalim utakmicama ne budemo pravi – istakao je Stanojević.

Dileme protiv Metalca nije bilo. Već na početku drugog poluvremena crno-beli su mogli da počnu da razmišljaju o večitom derbiju.

– Očekujem od derbija da svi uživamo. I mi i oni smo nanizali veliki broj pobeda. Vreme je da uživamo – kratak je bio Stanojević.

Metalac je u prvom delu prvenstva iznenadio crno-bele. Večeras nije mogao, niti mu je srpski vicešampion dozvolio da razmišlja o još jednoj senzaciji. To je i stav trenera gostiju Žarka Lazetića.

– Partizan u odnosu na meč u prvom delu sezone izgleda mnogo ozbiljnije. Razočaran sam, jer smo napravili mnogo grešaka. Posle prvog poluvremena sam bio zadovoljan, jer smo primili samo jedan gol, posle mnogo propusta. Nismo mogli da dođeno do igre. Partizan se dobro pripremio za meč – jasan je bio Lazetić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here