Instagram
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević uživaju u ljubavnoj romansi i po završetku “Zadruge 4”, a sada se Stefan obratio misici emotivnim rečima.

Naime, Stefan je objavio njihov selfi iz studija nakon gostovanja u emisiji “Narod pita”, a u opisu je napisao:

– Četiri stvari nikada ne zaboravljaj: Ko te nasmeje kada si u brigama, ko ti pomogne kada si porazen, ko te trpi kada si ljut, ko te brani kada si odsutan. Volim te – napisao je Stefan, a onda se oglasila i Jovana:

– Najviše na svetu – odgovorila je ona ispod objave.

Fotografiju pogledajte ovde!

6 COMMENTS

  1. Volite se jer ste to zaslužili! Sama činjenica da je Jovana trn u oku skoro svim devojkama je dokaz da vredi!! Ne dozvolite nikom da uprlja vašu ljubav!!

  2. Rumenko smesan si! Jak si frajer kada moras uci u Zadrugu da nadjes devojku…i to jos zauzet?! Utrapila se Jokita sad tebi pa ako je otkacis gde ce…mora naci novog! Glumis finocu a rasturio si vezu Davidu i Ani Korac

  3. Jokita bila tri godine u vanbračnoj vezi i živela kod bivseg muža ,sad već živi u drugoj vanbračnoj vezi kod drugog muža a pravi se poštena.Skače sa cveta na cvet.Videćemo koliko će još biti vanbračnih veza.Obično prave devojke imaju dečka i žive u svojoj kući a ne odmah kod vanbračnog “muža”a glume svetice i posle kažu imale smo dečka a već su raspuštenice bez papira.Odvratna” devojka”.

    • Hajd ne lupetaj gluposti ccc pojede te mržnja jbt. Cujjj u vanbračnoj zajednici živela ??????, pa sta ako je i on je ziveo sa drugima, nije se zaklela da mora samo ona od svih devojaka ovog sveta, biti samo sa jednim, ona bar zivela sa jednim druge menjaju svaku veče, ljudi žive i po 40god. Pa se razidu zasto ona nebi iz jedne veze, neka uziva dok joj lepo, ako nemoze nek trazi drugoga, vasa mrznja je nesto gore od toga.?

  4. Gledala sam je u emisiji Narod pita,začudila sam se kako nako tako mlad može da se ponaša tako sa gledaocima.Devojka nema blam,smatra da je najbolja i da niko ne sme da je komentariše.Krajnje nevaspitano i prostački.Devojko nisi trebala da ulaziš u Zadrugu,kad imaš tako nisko paljenje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here