Foto: MN Press
Stefan Marković

Pobedom u Podgorici nad Studentskim Centrom košarkaši Crvene zvezde su prekinuli niz od dva poraza u Evroligi na “španskoj turneji”. 

Kako se najkvalitetnije košarkaško takmičenje Evrope nastavlja, u Beograd stiže Uniks koji je u ozbiljnom usponu forme tokom poslednjih nekoliko utakmica, a Stefan Marković ističe da je za novu pobedu potrebno da ceo tim odigra na visokom nivou.

– Uniks igra u izuzetnoj formi. Dobili su u duploj rundi Albu, pa Olimpiju ubedljivo. Grupa sjajnih individualaca, moramo da se koncentrišemo na svakog od njih, ali i da mi odigramo dobro kao grupa. Uz pomoć naših navijača možemo da stignemo do pobede, ali potrebno je da mi kao ekipa odigramo svih 40 minuta uz maksimalno zalaganje – ističe Stefan Marković.

Marković ističe da je tim imao mnogo problema sa povredama, ali da bi ekipa trebalo da se bori.

– Teško je, sezona donosi razne situacije sa kojima se susrećeš na dnevnom nivou. Težak period je bio, neko ispadne, ali neko sledeći dolazi. Nastaviš dalje, da se boriš i daješ maksimum. Treba malo da poboljšamo utisak od nekih prošlih utakmica i uz pomoć publike da dođemo do pobede.

Marković je govorio i o napornom ritmu u koji je ušao odmah op potpisu ugovora.

– Imali smo dosta povreda, ispadali su momci iz ritma. Uskočio sam, ali šta da se radi, to je život. Navikao sam da se borim, to je to. Daš svoj maksimum, koliki god da je, to je na ljudima da procene. Na meni je da se borim i ne kukam. Sve ostalo je nebitno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here