Stefanović: Pronalazak Lukinog ubice je prioritet za policiju

0

Automobil koji je usmrtio Luku najverovatnije je imao strane tablice: Nebojša Stefanović
 

"Može da se kaže da je reč o vozilu koje je te noći najverovatnije imalo strane registarske oznake", rekao je Stefanović, napominjući da je to ustanovljeno prema veličini tablice koja se vidi na video-snimku.

 

Stefanović je dodao da se trenutno radi analiza pronađenih delova automobila nakon udesa i u saradnji sa Interpolom traga za vozilom, prenose beogradski mediji.

 

"Sa Interpolom i našim stranim partnerima utvrđujemo koje je godine u fabrici proizvedeno ovo vozilo, kome je prodato i da na takav način dođemo i do vlasnika vozila i eventualnog počinioca", rekao je Stefanović i dodao da se prate svi granični prelazi i analiziraju video snimci od te noći.

 

"Neprihvatljivo da automobil još uvek nije pronađen"

 

Stefanović je naglasio da je rešavanje tog slučaja "potpuni prioritet za srpsku policiju", dodajući da, nažalost, kamere koje su te noći radile nisu mogle da identifikuju registarsku tablicu automobila, već samo model vozila.

 

On je naveo i da je srpska policija, osim dopisa Interpolu i onoga što preduzima kriminalistička policija, uradila intervju i poligrafska testiranja sa svim licima koja su vlasnici istih vozila u zemlji i neke od njih isključila.

 

Policija je objavila i snimak kamera na Brankovom mostu kada je nastradao Luka Jovanović. Na osnovu snimka nemoguće je utvrditi više detalja sem marke vozila, a reč je o automobilu marke "mini moris kantrimen".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here