Stefanović: Vučić mnogima smeta

0

Svi strahuju za Vučića: Milorad Veljović, Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić
 

Komentarišući izjave ministra odbrane Srbije Bratislava Gašića i ministra za rad Aleksandra Vulina da su zabrinuti za bezbednost premijera, Stefanović je rekao da sve činjenice jasno ukazuju na to da je bezbednosna procena za Vučića uvek takva.

 

Pročitajte još:

* “Neko će da eliminiše Vučića!“ Brinu Vulin, Gašić, Šormaz… svi brinemo

* Šormaz: Neki žele da eliminišu Vučića
* I Gašić zabrinut za Vučićevu bezbednost

"Do toga dolazi pre svega zato što je (Vučić) čovek koji uživa najveće poverenje kod ljudi i zato svako zna da bi ako bi ugrozio njega, ugrozio državu na najozbiljniji način, odnosno i Vladu i političku stranku koja je na vlasti", rekao je Stefanović za RTS.

 

On je napomenuo da procjenu o tome koliko je to ozbiljno daju vojne službe bezbednosti koje imaju najviše podataka, ali da je realno da to nikada ne treba potceniti.

 

Prema njegovim rečima, mnogima smeta politika koju Vučić vodi, odnosno politika da Srbija ide ka EU i zadržava svoje partnerstvo sa Rusijom i to zbog "potencijalnog, a vrlo verovatnog, jačanja srpske privrede i ekonomije".

On je naglasio da jaka Srbija, koja zna šta hoće, nikoga ne moli za bilo šta i prvi put sama odlučuje šta želi da radi, ne odgovara takozvanim većim igračima.

 

"Zato je bezbednosna situacija u vezi sa premijerom uvek kompleksan posao i to se nikad ne potcenjuje", istakao je Stefanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here