Stevanović: Rezultat pre igre

0

"Desilo se ono što sam očekivao, težak meč protiv jakog rivala. Niko se nije naigrao u Novom Sadu, niti je uspeo da pobedi ubedljivo. Nama je najvažnije bilo da osvojimo bodove, jer smo znali koliko će nam značiti i zato smo malo opterećenije ušli u utakmicu. Posle 2:0 na poluvremenu cilj nam je bio da sačuvamo rezultat, nije bilo lako posle gola Đurovskog, ali smo uspeli da na kraju ipak dođemo do velike pobede. Možda smo ostali publici dužni za lepu igru, ali bodovi su bili važniji u današnjem susretu", rekao je Stevanović posle utakmice.

Krstajić pauzira mesec dana

 

Fudbaler Partizana Mladen Krstajić odsustvovaće sa terena narednih mesec dana zbog povrede na današnjem derbiju sa Vojvodinom.

 

Krstajić je morao da već u 5. minutu izađe iz igre zbog povrede, a kasnijim pregledima ustanovljeno je da ga očekuje jednomesečna pauza.

Njegov kolega na klupi Novosađana Milan Đuričić smatra da je igra Vojvodine iz drugog poluvremena putokaz za nastavak šampionata.

 

"Otvorili smo loše utakmicu pošto smo primili gol posle samo tri minuta. Uspeli smo nekako da se vratimo, imali nekoliko lepih šansi. Onda je usledio drugi gol Partizana u finišu poluvremena i mislim da je to rešilo utakmicu. Igra u drugom poluvremenu me veoma raduje i to bi trebalo da bude pokazatelj kako da igramo u nastavku prvenstva. Što se tiče poništenog gola u poslednjim trenucima ne bih da komentarišem, ima ljudi koji trebaju da se bave time", rekao je Đuričić.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here