Bliži se januarski prelazni rok.

Predstojeći prelazni rok ćebiti izuzetno buran u Crvenoj zvezdi. Prema poslednjim informacijama, neimenovani klub iz američke MLS lige je spreman da ponudi 2,3 miliona evra za Milana Borjana, što je nešto više u odnosu na ponudu Al Ahlija, ali golman ne bi imao tako velika primanja kao u Saudijskoj Arabiji.

Ipak, ponuda iz SAD bi iz mnogih razloga mogla da bude posebno primamljiva kanadskom reprezentativcu. Veoma je cenjen “preko bare”.

Borjan je pre dve i po godine stigao u Crvenu zvezdu, postao je rekorder po broju nastupa na međunarodnoj sceni, stajao je u evropskim duelima na golu srpskog šampiona u 38 navrata, a prošle godine je bio i golman sa najviše upisanih odbrana u Ligi šampiona.

Sve je jači utisak da bi Borjan mogao da napusti redove Crvene zvezde u januaru, a umesto njega bi među stative “crveno-belih” stao rezervni golman Zoran Popović, koji je u više navrata pokazao da ima potreban kvalitet. Tu je i povremeni reprezentativac Nikola Vasiljević, koji je u Ljutice Bogdana stigao iz Radnika iz Surdulice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here