Stiven Sigal seksualni manijak?!

0

 

 

Stiven Sigal – čovek od zakona?
 

Obožavaoci akcionog junaka Stivena Sigala u Americi od prošle godine uživaju u njegovom novom projektu – rijaliti šou "Steven Seagal Lawman“ (Stiven Sigal – Čovek od zakona), koji emituje mreža A&E.

Kako li će se ova tužba protiv SIgala odraziti na njegovu popularnost…

U tužbi koja je protiv Sigala podnesena pred Višim sudom u Los Anđelesu Ngujen tvrdi da je ona nakon što je zaposlena kao lični pomoćnik otputovala u Nju Orleans.

 

Ona ističe da se od nje očekivalo da uvek bude spremna za seks i u tužbi navodi da je "Sigal tretirao kao seksualnu igračku".

 

U sudskim dokumentima navodi se da je Sigal u svom osoblju imao dve Ruskinje "koje su neprestano morale da budu dostupne za njegove seksualne potrebe". Kada je jedna od njih odlučila da napusti taj posao, Ngujen je angažovana da je zameni.

 

Sigal je Kejdin Ngujen u Los Anđelesu angažovao putem oglasa i ona je u Nju Orleans doputovala jer je on tamo snimao televizijski realiti šou.

 

Prema njenim rečima, tokom prve noći na poslu Sigal je navodno fizički i seksualno napao. Glumac je navodno isto učinio i sledeće jutro, ali je ona pobegla. Sigal još nije odgovorio na optužbe.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here