Stivi Vonder uskoro 11. put otac

0

Stivi ima plodonosan život u svakom smislu
 

"Ne znam da li je Stivi planirao da ima 11 dece, uključujući sada trojke, ali je zbog toga izuzetno srećan i zna da je to posao s punim radnim vremenom", izjavio je izvor blizak 64-godišnjem muzičaru.

 

Vonder i njegova 40-godišnja verenica gajiće decu u svom domu u Los Anđelesu, dodao je isti izvor.

 

Muzičar, čija turneja "Key of Life" počinje 6. novembra koncertom u Njujorku, već je otac osmoro dece. Vonder ima dvoje dece s Kai Milard Moris – Mandlu i Kailand od devet i 12 godina, dvoje dece s Jolandom Simons – Ketju (37) i Ajšu (39). Ima još dvoje dece, čije majke Vonder nije želeo da otkrije – Kvam (26) i Sofija, za koju se ne zna tačno koliko ima godina. Ima sina s Melodi Mekali, 37-godišnjem Mumtaza. Sa sadašnjom verenicom ima sina rođenog prošle godine.

 

Stivi Vonder je američki tekstopisac, multi-instrumentalista i muzički producent. Slep od rođenja, Vonder je potpisao ugovor s Motaun rekordskom s 11 godina. Motaun je još uvek njegova izdavačka kuća. Snimio je više od 30 pesama koje su se našle među deset najslušanijih pesama u SAD, i nagrađen je sa 22 nagrade Gremi, najviše od svih muških solo izvođača.

 

Pored muzike, Vonder je bio politički angažovan. On je 1980. godine vodio kampanju da se rođendan Martina Lutera Kinga proglasi za državni praznik u SAD, a 2009. godine je imenovan za glasnika mira UN.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here