Superstar TV
Hit serija "Klan 2" na MTEL TV-u

Obračuni u podzemlju se nastavljaju. Spremite se za drugu sezonu serije “Klan” koja se premijerno emituje u subotu, 2. jula od 21 čas.

Serija “Klan” osvojila je svojom prvom sezonom sve generacije. Kroz prvu sezonu čije je finale bilo u nedelju, 26. juna na Superstar TV-u, upoznali smo glavne junake ove krimi drame, u kojoj dva provincijalna probisveta Šok i Paša, uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se uzdignu u sam vrh podzemlja.

Međutim, da li je na vrhu uvek najbolje? Kakve avanture će pratiti popularni dvojac? Zbog čega su veoma brzo napredovali u krimi svetu? Koji je njihov novi poslovni model? Šta se dešava kada se u kriminalne krugove umeša DB? Ko će svoju izdaju platiti glavom, saznaćete u drugom sezoni serije “Klan” na kanalu Superstar TV u okviru MTEL TV paketa.

Uloge tumače:

Aleksandar Dimitrijević (Šok), Nedim Nezirović (Paša), Vladimir Kovačević (Mita Mišić), Nenad Popović (Krle Krstić), Mladen Sovilj (Tale), Ivan Zarić (Furtula), Stojan Đorđević (Dober), Sava Stojanović (Mali Mišić), Uroš Jovčić (Šturm), Miloš Tanasković (Blagoje), Miloš Petrović Trojpec (Kamilica), Dejan Karlečik (Francuz), Feđa Štukan (Bubon), Anđela Popović (Beba), Milena Božić (Juca), Ljubinka Klarić (Cveta) i drugi.

Vreme emitovanja serije “Klan 2” je vikendom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (2. jula) u 21 čas. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u seriji Klan i drugim hit serijama iz MTEL TV pretplate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here